ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

System & Network Engineer bij Arval

Over de vacature

Functieomschrijving

Binnen de IT organisatie houdt de afdeling Infrastructuur & Productie zich bezig met het installeren, beheren en configureren van de database, netwerk- en server infrastructuur van de ICT-omgeving die middels Citrix aan de gebruikers wordt aangeboden. Als afdeling streven we naar veiligheid en flexibiliteit, snel en efficiënt oplossen van storingen, vermindering van down-time, voorspelbare resultaten, transparante werkwijze, goede samenwerking, stabiliteit, en tevreden klanten door proactief beheer en het denken in oplossingen. Naast de productieomgeving zal een deel van de werkzaamheden zich afspelen in de ontwikkel- en testomgeving waar maatwerk applicaties, volledig geïntegreerd met het primaire proces inhouse ontwikkeld worden.TakenAls System & Netwerk Engineer ben je binnen I&P medeverantwoordelijk voor: het onderhoud, ontwerp en implementatie van de WAN en LAN verbindingen en hun backup het ontwerpen, implementeren en onderhouden van IP Netwerken de configuratie en beheer van Switches, Firewalls en Routers het beheren en opzetten van (virtuele) omgevingen de backup, redundantie en uitwijk het implementeren en naleven van security (compliancy, procedures, beleid) het onderhouden van network storage het leveren van input voor jaarplan / visie.

Gevraagd wordt

 afgeronde HBO opleiding 3-5 jaar ervaring met hiervoor genoemde taken: je ziet jezelf graag als specialist en vraagbaak op jou kennisgebieden in een uitdagende omgeving waar continu innovatieve verbeteringen en groei een noodzaak zijn en bent op basis hiervan in staat een belangrijke bijdrage te leveren aan het IT jaarplan / visie van het bedrijf kennis van virtualisatie  kennis en ervaring met LINUX kennis van en ervaring met inrichten monitoring  flexibel, accuraat, analytisch, klant- en resultaatgericht, innovatief in staat tot een projectmatige manier van werken binnen een hechte afdeling van ongeveer 10 medewerkers bereid tot incidenteel overwerk of werken in het weekend, geen 9-5 mentaliteit goed in staat je werk te organiseren en helder te rapporteren naar je manager goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.Kennis en ervaring op de volgende gebieden is een pré Citrix, Cloudbridge Storage (Netapp, Purestorage) HyperV, VMware, OVM, XenServer Oracle Databases Microsoft Windows omgevingen, Active Directory Agile / scrum werkervaring in een internationale omgeving.

Bedrijfsprofiel

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 28 landen door meer dan 5.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 949.000 voertuigen (december 2015). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in bijna 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Arval ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van System & Network Engineer bij Arval.Vergelijkbare vacatures