ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Teamleider Microsoft ICT Infrastructuur (1,0 fte) bij Radboud Universiteit Nijmegen

Over de vacature

Functieomschrijving

Werkzaamheden
Als teamleider bent u werkzaam op het ICT Service Centrum (ISC) van de Radboud Universiteit. U geeft dagelijks leiding aan een team van Microsoft experts en samen bent u verantwoordelijk voor het technisch beheer van de Microsoft server infrastructuur, de exchange omgeving, de RU active directory, het RU bestandssysteem en een aantal kleinere applicaties. Daarnaast wordt van u verwacht dat u voor 50% van uw tijd operationele taken uitvoert. Uw HRM taken bestaan uit: jaar- en afstemmingsgesprekken met uw medewerkers, verlof-en verzuimregie en capaciteitsbewaking. Daarnaast bent u, samen met de verantwoordelijke beheerders en de relatiebeheerder, verantwoordelijk voor de serviceportefeuille. De teamleider die wij zoeken is sparringpartner voor het afdelingshoofd, de overige teamleiders (in het teamleidersoverleg) en is bereid om mee te denken in werkplekontwikkeling, werkplekbeheer en veranderingsprocessen in verband met toekomstige ontwikkelingen.

Werkomgeving
Aan de Radboud Universiteit doen we onderzoek en geven we onderwijs over de volle breedte van het academisch spectrum. Dit doen we op een groene, moderne campus met state-of-the-art voorzieningen. De Radboud Universiteit kent een open en persoonlijke sfeer. Dat stimuleert kennisdeling tussen collega's, voorbij de grenzen van vakgebieden. Het prikkelt om verder te kijken, meer te zien. Zo draagt de Radboud Universiteit bij aan nieuwe perspectieven. Binnen de wetenschap en binnen de samenleving. Hiermee is de Radboud Universiteit succesvol en van internationale betekenis.

Het ICT Servicecentrum (ISC) is de universitaire ICT-dienst voor de Radboud Universiteit. Het ISC beheert de campusbrede ICT-systemen en de infrastructuur, en ondersteunt de medewerkers en studenten in het gebruik ervan. Het ISC bestaat uit de stafafdeling Bedrijfsvoering, Gebruikersondersteuning (eerste aanspreekpunt voor wie gebruik maakt van ICT-diensten op de werk- of studieplek), de afdeling Applicaties (applicatiebeheer- en ontwikkeling) en de afdeling Infrastructuur (technisch beheer van computersystemen, file- en printservices, datastorage en backup).

De afdeling infrastructuur waarvan uw team deel uitmaakt, bestaat verder uit de volgende teams: Netwerk & Telefonie, Linux, ESX & storage en Network Operations Center.

Gevraagd wordt

• hbo werk- en denkniveau;
• minimaal 3 jaar ervaring met technisch Microsoft systeembeheer, werkplekbeheer en projecten;
• minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie;
• kennis en ervaring met de ITIL processen;
• brede kennis van Microsoft producten (Windows server en client, exchange, active directory, system center, office, sharepoint, etc.);
• een sturende en inspirerende leidinggevende;
• het werken met deadlines is geen probleem;
• goede contactuele eigenschappen.

Geboden wordt

• aanstelling: 1,0 fte;
• maximum salaris per maand € 4.691,- bruto op basis van een 38 urige werkweek (salarisschaal 11);
• het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8.3% eindejaarsuitkering;
• contractduur: vooralsnog 1 jaar;
• het UFO-functieprofiel ICT beheerder, niveau 1 / Afdelingshoofd, niveau 3 is op deze functie van toepassing.

Bedrijfsprofiel

Het ICT Servicecentrum (ISC) is de universitaire ICT-dienst voor de Radboud Universiteit. Het ISC beheert de campusbrede ICT-systemen en de infrastructuur, en ondersteunt de medewerkers en studenten in het gebruik ervan. Het ISC bestaat, naast de afdeling Applicaties, uit de stafafdeling Bedrijfsvoering en de afdelingen Infrastructuur en Gebruikersondersteuning.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Radboud Universiteit Nijmegen ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Teamleider Microsoft ICT Infrastructuur (1,0 fte) bij Radboud Universiteit Nijmegen.