ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Technisch Applicatiebeheerder

Over de vacature

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever in Flevoland zoeken wij een Oracle specialist/ Technische beheerder in hart en nieren. Je beheert een een aantal bedrijfskritische applicaties, waaronder Key2DDS (datadistributiesysteem van Centric) en Enable-U. Je voert de regie en aanpassingen door en installeert nieuwe versies. Je analyseert problemen en zorgt voor een oplossing. Je documenteert en communiceert deze wijzigingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer en de opzet van datastores, datawarehouses en gegevensmagazijnen en stuur je leveranciers aan. Je ontwikkelt en biedt maatwerk op applicaties en koppelingen ter ondersteuning en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Ben jij een kameleon en kun je in projecten verschillende rollen aannemen als adviseur, projectleider en medewerker? Dan hebben wij een interessante opdracht voor jou!

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding op ICT/bedrijfskundig vlak aangevuld met specifieke relevante trainingen en opleidingen of vergelijkbaar. Je hebt ervaring met het beheer van complexe informatiesystemen en kennis van Oracle Databaseomgevingen. Je hebt ervaring met het ontwikkelen van scripts, tools en applicaties in Pl/SQL en Apex en met het opzetten en beheren van datastore's (ODS)/gegevensmagazijnen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Je kent het domein van de lokale overheid en bent bij voorkeur geruime tijd werkzaam binnen een gemeente. Competenties: 1. Samenwerken 2. Analyseren 3. Zorgvuldig 4. Resultaatgericht handelen 5. Initiatief nemen 6. Omgevingssensitiviteit 7. Creatief

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag® detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 208 403 600