ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Technisch Assistent Productmanagers

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Technisch Assistent ondersteun je de productmanagers, ook wel portfoliomanagers genoemd, tijdelijk  in hun activiteiten op de vestiging in Utrecht. Denk aan ondersteuning bij projecten die van begin tot eind worden uitgevoerd. Door een grote hoeveelheid aan werkzaamheden, wordt gezocht naar iemand die contacten kan onderhouden met de verschillende afdelingen, iemand die zich verdiept in en zorg draagt voor (IT-)processen omtrent de productontwikkeling van de organisatie. Daarnaast heb je tevens de vrijheid om technologische ontwikkelingen en trends op de markt te signaleren en nieuwe ideeën aan te dragen.

Functie-eisen

Voor deze functie wordt het volgende gevraagd:

  • Een hbo-opleiding richting ICT of relevante werkervaring binnen de ICT;
  • Affiniteit met IT binnen de zorg;
  • Kennis van (nieuwe) technologieën gericht op communicatie en gezondheid;
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels;
  • Ervaring met ERP-systemen en goede kennis van het Microsoft Office pakket;
  • Kennis van prijsstellingen;
  • Een commerciële en klantgerichte instelling;
  • Analytisch sterk en stressbestendig.
Arbeidsvoorwaarden

De opdrachtgever biedt een veelzijdige baan bieden met een marktconform salaris. Het betreft een tijdelijke functie tot eind 2016.

Sollicitatieprocedure

Om in aanmerking te komen voor de betreffende vacature ontvangen wij graag uw curriculum vitae. Klik daarvoor op de "solliciteer"- button bij deze vacature of schrijf u rechtstreeks in op onze site www.kamphorstwerving.nl.
Uiteraard worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld. Voor aanvullende informatie over de functie kunt u contact opnemen met één van onze Adviseurs (030 - 630 6381).

 

technisch techniek it ict commercieel assistent telecommunicatie zorg communicatie healthcare ondersteunen utrecht tijdelijk 

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is gevestigd te Utrecht. Het betreft een technisch bedrijf gespecialiseerd in telecommunicatie. De bedrijfscultuur is informeel, no-nonsense, open en resultaatgericht.