ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Technisch Projectleider

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Technisch Projectleider ben jij verantwoordelijk voor de aansturen van een migratie project. Dit betreft het migreren van de Windows Server 2003 naar Windows Server 2008/2012. Daarbij hoort de aansturing van de leverancier migratie Exchange 2007 naar Office 365. Het afstemmen met de business en functioneel beheer hoort bij jouw verantwoordelijkheden als Technisch Projectleider. Door jouw ervaringen bij de gemeente met dergelijke transitieprojecten weet je wat er van jou wordt verwacht binnen alle aspecten van de migratie. Deze migratie zal worden uitgerold voor 1600 gebruikers.

Functie-eisen

  • Ruime ervaring met het opstellen van (technische) migratie plannen bij een gemeente
  • Kennis van infrastructuur
  • Afgeronde opleiding HBO
  • Werkervaring als Technisch Projectleider bij een gemeente met migraties
  • Ervaring als Projectleider met backend migratie projecten van Pink en/of Centric

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag® detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 384 682 730