ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Technisch Specialist SCCM - Standplaats Groningen of Apeldoorn

Over de vacature

Functieomschrijving

De betrouwbaarste Microsoft werkplek ontwerpen, dat vind jij een uitdaging. Je vertaald de wensen van onze klanten feilloos naar de beste software. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Welke mogelijkheden krijg jij als Technisch Specialist SCCM?
Jij zorgt ervoor dat applicaties op werkplekken bij de klanten van onze opdractgever stabiel blijven. Het maakt niet uit of er wordt gewerkt op een laptop, server of thuiswerkplek. Het beheer van Microsoft Configuration Manager is in jouw handen. Je weet alles van configuratiebeheer, workstations en (virtuele) servers. Samen met de klant onderzoek je welke complexe software nodig is. Je maakt een design en implementeert uiteindelijk de gewenste omgeving voor de klant. Ook help je bij het inrichten van beheerprocedures en het fine-tunen van de omgeving. Als er toch problemen optreden, kun je snel en zelfstandig troubleshooten.

Als Technisch Specialist SCCM krijg je innovatieve opdrachten bij grote klanten. Hier breng je jouw kennis van Microsoft Configuration Manager in praktijk. Je krijgt volop de ruimte om te werken aan een vervolgstap in je carriere. Je kunt bijvoorbeeld doorgroeien naar de rol van (lead) architect. Onze opdrachtgever ondersteunt je hierbij met opleidingen die op maat zijn samengesteld voor jouw kennisdomein. Denk hierbij aan de nieuwste certificaten voor MCSE, VMWare of Citrix XenDesktop. Je kunt ook deelnemen aan specialist groups of coaching door collega's. Zo blijf je een specialist in je vakgebied.

Onze klant bedient klanten in de markten : zorg, onderwijs, lokale overheid, utilities en zakelijke dienstverlening. Je werkt regelmatig bij die klanten, waardoor het werk afwisselend en uitdagend blijft.

Functie-eisen

Jij bent een Microsoft generalist die grote bedrijven op hoog technisch en strategisch niveau kan adviseren. Daarbij ben je sterk gericht op samenwerking en weet je als geen ander op een natuurlijke manier te overtuigen. Zo bereik je steeds het beste resultaat. Je hebt, als ervaren Technisch Consultant op het gebied van Microsoft Configuration Manager;

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding met HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met het designen en implementeren van Microsoft Configuration Manager
 • Kennis en ervaring met Microsoft System Center 2012 (en eerder)
 • Ruime ervaring met Microsoft Operating Systems
 • Certificering MCTS : Administering and Deploying System Center 2012 Configuration Manager in bezig
 • Andere relevante en recente certificeringen en zin om steeds bij te leren

Bedrijfsprofiel

Cirrus is al sinds 1997 specialist in het bemiddelen van hoogwaardig personeel. Hierbij zijn wij op zoek naar een lange termijnrelatie tussen opdrachtgever, werkgever en werknemer.
Onze opdrachtgever is de kennisleider in IT.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Behalen ICT certificeringen
 • Uitdagende projecten bij aansprekende klanten
 • Kennisbijeenkomsten met je collega's en vakgenoten.
 • Een jaarcontract, welke bij goed functioneren wordt omgezet naar onbepaalde tijd.
 • Op kosten opdrachtgever fitnessen, een vergoeding van je internet abonnementskosten en korting op de ziektekostenverzekering.
 • Leaseauto

  Afhankelijk van je woonplaats is jouw standplaats Groningen of Apeldoorn