ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Technisch Tester bij True Legends

Over de vacature

Gevraagd wordt

Een uitdagende omgeving vraagt om knappe koppen, daarom hebben wij een wensenlijst. Je bent HBO of WO opgeleid, in een IT of Bèta studie. Ervaring met Testen is een pré, noodzakelijk is een sterke affiniteit met techniek en technische omgevingen.

Geboden wordt

Bij een vliegende start hoort plezier, uitdaging, opleiding en doorgroeimogelijkheden. Kandidaten die deelnemen aan het Traineeship kunnen binnen 1 tot 2 jaar doorgroeien naar Medior Technisch Tester. Dat is hard werken en wij zijn er om je daarbij te helpen.

Voor jou hebben wij daarom samen met onze partner een Traineeship ontwikkeld. Je start als Junior Technisch Tester. Tijdens het Traineeship volg je een maatwerk opleidingstraject dat wij samen met jou samenstellen.

Bedrijfsprofiel

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Je zult begrijpen dat de omgeving zeer technisch is. Afhankelijk van het eindproduct werk je met verschillende programmeertalen en altijd ben je verantwoordelijk voor het maken en onderhouden van een applicatie.

De omgeving is complex, uitdagend en innovatief. Wat het extra leuk maakt is dat er een sterke focus op persoonlijke-en professionele ontwikkeling is. Dat is dan ook de reden dat wij graag met Junior Testers in gesprek komen.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? True Legends ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Technisch Tester bij True Legends.