ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Tekenaar-Constructeur

Over de vacature

Functieomschrijving

Je hebt een MBO niveau 4- of HBO - diploma. Je hebt een opleiding gedaan bij voorkeur in de richting Werktuigbouwkunde, of vergelijkbaar. Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.Ervaring met Autocad.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Wat leer je verder in deze functie? Je doet ervaring op met het werk in teamverband.Je woont in de omgeving van Woudenberg, Veenendaal, Amersfoort, Zeist en Barneveld.

Functie-eisen

Je bent handig in contact met anderen.Je ziet de verbanden en volgt de hoofdlijn.In een mum van tijd weet jij een probleem op te lossen.Je bent een perfectionist.Je hebt oog voor de volgorde van de dingen.Je bent zelfstandig.Je werkt doelgericht.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.800 tot Euro 3.900 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Tekenaar Constructeur Woudenberg Autocad ga je het volgende doen: Je ontwerpt meet- en regelstations. Ook ontwikkel je nieuwe innovatieve ontwerpen en stel je risicoanalyses op. Je maakt ook sterkteberekeningen en technische dossiers. Je hebt een breed werkgebied, zo spelen:Je zorgt voor het inkopen van hoofdcomponenten.Je zorgt voor het inkopen van specifieke onderdelen.Je regelt de planning van de werkplaats.Belangrijke elementen bij deze functie zijn:Ontwerpen.Regelen.Samenstellen.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten kabels en leidingen. We ontwerpen, bouwen en installeren ook gas meet- en regelstations. Bepalend voor onze bedrijfscultuur zijn onze kernwaarden. Zij zijn de bouwstenen van onze organisatie. Wij geloven in deze kernwaarden en willen hiermee onze visie realiseren. Onze kernwaarden zijn: wij zijn ambitieus; wij hebben zorg voor elkaar; verschillen mogen in ons bedrijf, maar we zijn één familie; discussie intern: eenduidigheid naar buiten; respect voor de ander en jezelf; wij zijn proactief; wij zijn innovatief; wij streven duurzaamheid na.Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Tekenaar Constructeur, die past in deze rol. Vergelijkbare vacatures