ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Traineeship Software Engineering

Over de vacature

Ben jij (bijna) afgestudeerd als Junior Software Engineer en wil jij in aanmerking komen voor een Traineeship Software Engineer? Reageer dan snel, want er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Functieomschrijving

Gedurende het traineeship zul jij worden voorbereid op het bedrijfsleven en werk je op kosten van Brunel aan je certificeringen. De eerste maanden doe je bij verschillende bedrijven ervaring op in diverse projecten en rollen. Parallel daaraan zul je werken aan je certificeringen zoals bijvoorbeeld; MCSD, OCA of OCP. Uiteraard heb jij zelf ook invloed op de certificeringen die je gaat behalen gedurende jouw loopbaan bij Brunel. Na een gedegen inwerktraject zul jij zelfstandig aan de slag gaan bij onze opdrachtgever, waar de kans aanwezig is dat jij na een vooraf bepaalde periode rechtstreeks in dienst gaat van onze opdrachtgever (voorloopdetachering).

Functie-eisen

  • Een (bijna) afgeronde HBO- of WO-opleiding in Software Engineering
  • Maximaal 2 jaar werkervaring
  • Grote affiniteit met softwareontwikkeling en analytische uitdagingen
  • Niet bang om op mensen af te stappen of om vragen te stellen
  • Interesse om zowel zelfstandig als in teamverband werkzaam te zijn
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Bereid om in jezelf te investeren, op het gebied van vakinhoudelijke opleidingen en persoonlijke vaardigheden

Wij bieden

Als Junior Software Engineer gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. De salarisindicatie voor deze functie bedraagt € 2300,- per maand. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Over de organisatie

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 13.000 medewerkers. Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten.


Solliciteer NU

Upload je CV (doc, pdf)