ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Uitdagend ICT traineeship!

Over de vacature

Functieomschrijving

Ben jij onlangs afgestudeerd en op zoek naar een kans om jezelf te ontplooiien op de arbeidsmarkt? Omschrijf jij jezelf als ambitieus, leergierig en resultaatgericht? Wellicht ben jij die persoon die wij zoeken en kunnen helpen aan een mooie en uitdagende start van je carrière! Onze opdrachtgever bied je een unieke kans om je loopbaan vorm te geven tijdens een ICT Traineeship. Je zal deelnemen aan een ICT Masterclass en wordt opgeleid tot een allround IT-talent met de kennis waar de huidige markt om vraagt. Tijdens de masterclass komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:
  • Informatievoorziening
  • Projectmanagement
  • Systeemontwikkeling
  • Programmeren
De ICT Masterclass is een intensief traject van 2 maanden, na het voltooien van deze opleiding ga je onder begeleiding aan de het werk bij een van de opdrachtgevers. Deze Masterclass geeft je loopbaan een vliegende start! De opdrachtgevers zijn gerenommeerde (landelijke en internationale opererende )bedrijven, behorende tot de bank- en verzekeringsbranche, de zorg, energiesector en de industrie. Je gaat hier aan de slag als bijvoorbeeld een functioneel of applicatiebeheerder, informatieanalist, tester, ontwikkelaar of een van de vele andere functies.

Functie-eisen

Onze opdrachtgever staat open voor HBO en WO (bijna) afgestudeerden met maximaal 2 jaar werkervaring, ongeacht welke studierichting! Ben je daarnaast enthousiast en gedreven en heb je affiniteit met ICT, reageer dan snel op deze vacature en voorzie je sollicitatie van een goede en sterke motivatie! Aangezien je na je opleiding bij opdrachtgevers wordt gedetacheerd, moet je een grote mate van reisbereidheid hebben.

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een jonge, dynamische ICT dienstverlener met een zeer hoog ambitieniveau. Dit ambitieniveau vind je niet alleen terug in de ondernemingsdoelstelling, maar ook in het kwaliteitsniveau van de medewerkers. Om bij deze onderneming te passen en succesvol te zijn moet je dus best wel wat in je mars hebben! Gezien het realistische toekomstbeeld hebben zij jou echter ook veel te bieden als het aankomt op persoonlijke en vakmatige ontwikkeling. Kortom, onze opdrachtgever zoekt kanjers die gezamenlijk de schouders gaan zetten onder een fascinerende toekomst.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt niet zomaar een baan, maar een volledig ontwikkeltraject. Daarnaast krijg je per direct een vast contract. Onze opdrachtgever biedt jou een scala aan opleidings- en ontwikkelfaciliteiten, persoonlijke begeleiding op maat en ruimte om te groeien. De snelheid en de mate waarin je carriere zich ontwikkeld, heb jij zelf in de hand. Als je aansluit op bovenstaand profiel, stuur dan nu je cv en motivatie naar ons. Belangrijk dat je benoemd wat je ICT affiniteit is.