ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Vacature: Field Sales MKB (m/v)

Over de vacature

Functieomschrijving

In deze fulltime functie als Field Sales werk je actief aan je netwerk! Het betreft een zeer zelfstandige functie waarbij je na een gedegen inwerkperiode verantwoordelijk bent voor een eigen klanten/prospect bestand. Dit bestaat voor 50% uit het onderhouden van bestaande relaties en voor 50% uit het creëren van “new business” in het MKB-segment. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
  • Het benaderen en bezoeken van (potentiele) klanten
  • Het verwerken van nieuwe opdrachten
  • Het uitbrengen van offertes en de onderhandingen hierover
In deze functie zit je vaak in de auto en moet je het leuk vinden om veel acquisitie te plegen!

Functie-eisen

Voor deze zelfstandige, uitdagende functie is onze opdrachtgever op zoek naar een kandidaat die uit de financiële branche komt. Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten:
  • Je bent in het bezit van een WO diploma
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent commercieel en representatief
  • Je bent ondernemend, gedreven en hebt een enthousiaste instelling
Ben jij een echte salestijger? En voldoe je aan bovenstaande eisen, reageer dan snel via de "solliciteer nu" button, want wij zijn met spoed op zoek!

Bedrijfsprofiel

Een internationale organisatie in de zakelijke dienstverlening waar innovatie en nieuwe technologieën centraal staan.

Aanbod

Direct een contract bij de opdrachtgever zelf. Je krijgt een laptop, smartphone en leaseauto om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Een zelfstandige sales functie, waar je samen met een coach goede eerste of tweede stappen kunt zetten in een commerciële carrière! Een goed salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, dat ligt tussen € 2500 en € 2800 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week. Je krijgt de mogelijkheid om hiernaast ook je eigen bonus te verdienen.