ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Vacature, Telfort Waalwijk zoekt verkoopadviseurs!

Over de vacature

Functieomschrijving

GA AAN DE SLAG BIJ DE GROOTSTE TELECOM AANBIEDER VAN NEDERLAND Voor de Telfort winkel in Waalwijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper die klanten aanspreekt, vakkundig advies geeft en met een glimlach de winkel uit laat lopen. Jij bent het visitekaartje van de winkel en ziet elk klantcontact als een verkoopkans. Door in gesprek te gaan met klanten, goed te luisteren en door te vragen ben jij in staat om klanten een passend productaanbod te doen. Ben jij niet klaar met leren en wil je je graag verder ontwikkelen? Zet een stap in de goede richting. Solliciteer nu en groeidoor met je persoonlijk ontwikkelingsplan bij KPN.

Functie-eisen

 • Bezig/afgeronde opleiding op MBO 4, HBO en/of WO niveau.
 • 10 uur per week.
 • De combinatie sales en hospitality komt duidelijk naar voren op je CV. Hierbij kan je denken aan werk/stage ervaring(en) als; sales medewerker, horecamedewerker, promotiewerk, winkelmedewerker, verkoper, callcenter medewerker, fondsenwerver en/ of commercieel adviseur.
 • Je bent energiek, makkelijke prater en een salestijger.
 • Je benut en creëert kansen.

Bedrijfsprofiel

Telfort, dochteronderneming van KPN is een gerenommeerde Nederlandse organisatie die bij vele mensen welbekend is. Naast dit mooie imago is het een goede werkgever en voelen mensen zich gemakkelijk thuis in de cultuur. Er is een informele werksfeer en korte communicatielijnen waardoor je snel kunt schakelen en er vele mogelijkheden zijn. KPN stimuleert persoonlijke ontwikkeling en ziet mensen graag doorgroeien binnen de organisatie. KPN werkt volgens de waarden; denken en doen vanuit de KLANT, SAMEN werken en van elkaar leren en EENVOUD. Je komt in een team te werken van ongeveer 5 tot 15 medewerkers. Het beste uit elkaar halen, elkaar enthousiasmeren en motiveren is typerend voor een team in een KPN winkel. Hierdoor worden jouw verkoop skills verder ontwikkeld. Er wordt in je geïnvesteerd waardoor een ervaring bij KPN vele kansen biedt zowel binnen als buiten de organisatie. Communicatie wordt steeds belangrijker in de hedendaagse maatschappij. Het is de missie van KPN om het werk en de vrijetijdsbesteding van alle klanten te verrijken met de uitgebreide dienstverlening op het gebied van communicatie. KPN is een toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Het portfolio aan kwaliteitsproducten van KPN is groot. Kortom: wanneer je bij KPN werkt, maak je deel uit van een bijzondere organisatie met een lange historie.

Aanbod

 • Een startsalaris van €9,62 bruto per uur vanaf 23 jaar
 • Bovenop je salaris ontvang je een toeslag van ruim 11%
 • Bij goed functioneren en/of doorgroeien is salarisverhoging mogelijk
 • Reiskosten tegemoetkoming
 • Je start met een Bootcamp om jou alle handvatten te geven om een volwaardig verkoopadviseur te zijn. Daarna volgen diverse interessante trainingen en coaching op basis van jouw persoonlijk ontwikkelplan
 • Een topwerkgever voor op je CV!