ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Verdien 11 euro per uur als koerier voor Albert Heijn in Amsterdam

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Ben jij op zoek naar een fulltime baan of heb je liever een bijbaan die je met je studie kunt combineren? Bij de Albert Heijn bezorgdienst kan dit allebei, want hier plan je je eigen uren in! Voor een lekker salaris voorzie jij iedereen in Amsterdam en omgeving van boodschappen. Krijg je al zin om achter het stuur te stappen? Lees dan snel verder!

  Wat ga je doen?

  De wekelijkse voorraad bier voor een studentenhuis of de doperwtjes van het plaatselijke bejaardentehuis: in Amsterdam en omgeving rijd jij in het bekende blauwe Albert Heijn busje om elke klant van zijn boodschappen te voorzien. Je zet het niet voor de deur af, maar brengt het met een glimlach tot in de keuken. Even een praatje maken? Geen probleem! Als koerier voor de Albert Heijn bezorgdienst ben jij het visitekaartje van het bedrijf.

  Nog geen ervaring met bezorgen? Maak je maar geen zorgen, want je krijgt van Albert Heijn een betaalde opleiding van 3 dagen waarin je zelfstandig en klantvriendelijk leert werken. Als jij je enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel meeneemt komt het helemaal goed!

  Werktijden - Bij Albert Heijn kun je zowel fulltime als parttime aan de slag, ook mag je zelf je werkdagen inplannen. Ideaal als je studeert, veel sport of misschien nog een andere baan hebt! Je bent minimaal 2 tot maximaal 5 shifts per week beschikbaar en vindt het hierbij geen probleem om op zaterdagen te werken. Een shift duurt gemiddel 5 á 6 uur. In de ochtend is je shift tussen 05.30 - 14.30 uur en de middag shift is tussen 13.30 - 23.00 uur. 

  Salaris - Ook niet geheel onbelangrijk, wat krijg je betaald? Niet alleen als je jarig bent, maar ook na 13 weken groeit je salaris. Om extra te cashen, plan je jezelf op de avonddienst in: na 22.00 uur krijg je namelijk ook nog een toeslag van 50% op je normale loon!

  18 jaar: €6,01 na 13 weken naar €7,14
  19 jaar: €6,67 na 13 weken naar €7,90
  20 jaar: €7,77 na 13 weken naar €8,88
  21 jaar: €8,98 na 13 weken naar €10,05
  22 jaar: €11,68 na 13 weken naar €12,23

  Wat wij bieden:

  • Werk bij een super leuk bedrijf dat iedereen kent;
  • Een zelfstandige baan met veel vrijheid;
  • De mogelijkheid om je eigen werkdagen in te plannen;
  • Een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden;
  • Vanaf 22.00 uur ‘s avonds een toeslag van maar liefst 50%!

  Wat wij vragen:

  • Er is geen minimale opleiding vereist
  • Je bent minimaal 1 jaar in het bezit van een rijbewijs B en kunt een rijtest doorstaan;
  • Je bent enthousiast, energiek en super klantgericht;
  • Je bent minimaal 6 maanden beschikbaar voor tenminste 2 shifts per week.

  Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


  Bekijk vacature of solliciteer