ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Verzorgende IG

Over de vacature

Vacature omschrijving

Verzorgende IG

 

Ben je enthousiast om actief bij te dragen aan goede zorg en mee te denken over vernieuwingen en ontwikkelingen? Zorg jij ervoor dat onze cliënten zich thuis voelen? Voor onze prachtige locaties in Haarlem en Heemstede, zijn wij op zoek naar collega’s!

 

Vind jij persoonlijke en collectieve groei belangrijk? Dan pas jij bij ons. We werken in veel van onze woonzorgcentra volgens het kleinschalig woonconcept waar de cliënt centraal staat en ze in een huiselijke sfeer wonen.

 

Wie ben jij?

Je hebt een diploma Verzorgende niveau 3 IG en je hebt ervaring met de doelgroep PG of somatiek. Je bent daadkrachtig, zit vol initiatief en je kunt goed inschatten wat er speelt. Als het nodig is neem je het voortouw en neem je collega’s daar in mee. Je bent een teamspeler en praat graag met je collega’s over hoe jullie de zaken anders en beter kunnen aanpakken. Je gaat voor kwaliteit. Uiteraard spreek en schrijf je goed Nederlands. Je kunt goed communiceren en bent in staat op een constructieve wijze feedback te geven en te ontvangen.

 

Wat ga je doen?

Je helpt onze cliënten bij de dagelijkse zorg en hebt oog voor hun welzijn door de dag heen. Je weet wat zij aan aandacht, zorg en begeleiding nodig hebben en je draagt actief bij aan het zorgplan en de uitvoering hiervan. Daarnaast voer je overleg met behandelaars en collega’s en heb je contact met de familieleden van onze bewoners.

 

Wat bieden wij?

• Een dienstverband van maximaal 32 uur per week, waarbinnen je inzetbaar bent op wisselende diensten.

• Je ontvangt bij ons direct een contract voor onbepaalde tijd.

• Salaris conform CAO-VVT, functiegroep 35.

• Je krijgt een eindejaarsuitkering van 7,4% en vakantiegeld van 8%.

• Pensioen bouw je op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

• Een omgeving waar persoonlijke en professionele groei wordt gestimuleerd.

• Het JacobLeerhuis faciliteert het digitale groeiportaal, waarin je je voor diverse opleidingen, cursussen en workshops kunt aanmelden.

• Een prettige werksfeer in een enthousiast team van zorgmedewerkers.

 

Reageren

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel?

 

Solliciteer dan direct via de 'Solliciteer' button. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen. Een VOG verklaring maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Voor vragen kun je contact opnemen met werving & selectie via mail: – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk vacature of solliciteer