ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Vestigingsdirecteur regio Utrecht

Over de vacature

Functieomschrijving

Eindverantwoordelijk voor de vestiging Hoevelaken (50fte). Primair een commerciële rol met als doel het vergroten van de commerciële slagkracht en uitbouwen van het Unica dienstenportfolio in de regio Utrecht. Vervult een voortrekkersrol en denkt vernieuwend. Maakt voortdurend de vertaalslag naar klant, markt en organisatie. Gedreven om de dienstverlening en het commerciële resultaat voortdurend te verbeteren. Leidt op een moderne en inspirerende wijze de dagelijkse bedrijfsvoering. Creëert verbinding binnen het team, zet actief in op groei van de lokale contractenportefeuille en de projecten. Kortom: je bent sterk markt- en servicegericht, toont initiatief en bent communicatief ijzersterk. Je commerciële managementervaring, opgedaan in Technisch Beheer / Contractmanagement binnen utiliteit of industrie, zorgt voor nieuw elan. Je rapporteert aan de Algemeen Directeur Technisch Beheer.

Functie-eisen

Profiel: lokale potential mét ambitie!

 • Commercieel vernieuwend, markt- en resultaatgericht
 • Ervaring in commerciële dienstverlening in relevante
  sectoren als: ICT, Industrial of Building Services
 • Duidelijke en initiatiefrijke teamplayer (in- en extern), pionier
 • Vertaalt klantbehoefte naar een technische totaaloplossing
 • Afgeronde hbo of academische opleiding, (technisch) bedrijfskundig

Bedrijfsprofiel

“Wij hebben de ambitie een nóg sterkere klant- en servicegerichte organisatie te worden. We gaan voor onze klant, we gaan voor resultaat, we doen het samen.”
Herbert Rabelink, Algemeen Directeur Unica Technisch Beheer

Unica, een van de grootste zelfstandige allround installatiebedrijven van Nederland, is al jarenlang een topspeler in technische dienstverlening. Vanuit 14 vestigingen, één afdeling landelijke contracten en een shared service center, worden alle gebouwgebonden technieksectoren van de markt bediend met innovatieve en duurzame oplossingen, optimale communicatietoepassingen en een comfortabel en vooral ook veilig werk- en woonklimaat. Met duurzaamheid als strategisch speerpunt wordt de toekomst van de opdrachtgevers, de onderneming en die van de medewerkers, maar ook hun kinderen, gewaarborgd.

Voor deze ambitieuze, groeiende en ijzersterke organisatie zoeken wij voor de vestiging Hoevelaken een ondernemende en commercieel gedreven v/m: Vestigingsdirecteur regio Utrecht.

Unica: regionaal ondernemen

 • Dynamische en betrouwbare organisatie, open cultuur
 • Zelfstandige functie, met eindverantwoordelijkheid
 • Breed dienstenportfolio, aansprekende klanten en projecten
 • Handelingsvrijheid voor optimalisatie en groei van de vestiging
 • Ruimte voor zowel persoonlijke als professionele ontplooiing

Regionaal ondernemen bij dé allround technisch dienstverlener van Nederland?