ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Web Developer - HTML/CSS/Javascript, Ruby (Ruby on Rails)

Over de vacature

We zijn een team digital design en development experts. We werken al 10 jaar samen met innovatieve bedrijven, organisaties en startups aan digitale producten. Als kleine studio kiezen we onze klanten bewust uit. Hierdoor blijft ons werk interessant, divers en kunnen we hoge kwaliteit leveren.    

We zoeken een ervaren web developer die goed in ons team past en samen met ons de wereld een stukje monsterlijker wil maken.    

Een stukje over ons
We zijn een informeel team wat graag kwaliteit levert. We willen van onze klanten precies weten hoe hun idee in elkaar zit en waarom ze dit willen. Dit idee reverse engineeren we en zetten we om naar een realistisch ontwerp. Op een haalbare manier bouwen we het ontwerp uit tot een digitaal product.  

Ons werk is divers en daardoor altijd interessant. We leveren graag maatwerk en kiezen hierbij technieken die het beste bij het project passen. Onze klanten zijn bijvoorbeeld startups uit de zorg en het onderwijs. Ook werken we met bedrijven en organisaties zoals NEMO Science Museum. Samen met NEMO maken we het digitale nieuwsplatform NEMO Kennislink.  

Mooi werk maken gaat het beste als de sfeer goed is. We lunchen elke dag samen, drinken aan het einde van de dag graag een biertje en BBQen erop los op ons gigantische terras zodra de zon dit toe laat. Het gaat er ons om dat ons werk interessant en leuk is. We zijn vakmensen en weten dat onze werkwijze en fijne omgeving ervoor zorgen dat onze klanten op ons kunnen vertrouwen. Na een oplevering zien we ons werk nog jaren terug en daar zijn we trots op!  

Genoeg over ons!
We zijn erg benieuwd naar jou en willen een hoop van je weten, bijvoorbeeld:
  • Welke projecten kan je laten zien waar je trots op bent?
  • Waar wil je beter in worden?
  • Wat kunnen we van je leren?
  • Wat doe je nog meer behalve code schrijven?
  • Jouw skills
  Onze ideale nieuwe collega heeft vooral ervaring met:
  • Ruby (Ruby on Rails)
  • HTML/CSS/Javascript
  • Solliciteren?
  Solliciteren?
Lijkt dit je wat en wil je ons beter leren kennen? Kom dan eens langs voor een kop koffie of een biertje op ons terras.  

Twijfel je of je genoeg ervaring voor deze functie hebt? We denken dat je met 2 tot 4 jaar ervaring goed in ons team past. Heb je meer ervaring? Dan willen we je zeker leren kennen!      
De Monsters
www.demonsters.nl
KNSM-Laan 137
Amsterdam
0203311443
Erik van de Wiel
erik@demonsters.nl


Solliciteer NU

Upload je CV (doc, pdf)