ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Web Developer bij Amplexor

Over de vacature

Functieomschrijving

Bij AMPLEXOR zoeken wij collega’s om onze diverse teams uit te breiden. Specifiek zijn wij op zoek naar iemand die ons content management team komt versterken. Bij AMPLEXOR adviseren wij onze klanten in het behalen van de beste oplossing met behulp van bijvoorbeeld Documentum & Captiva. Je gaat aan de slag met het realiseren van business-kritische projecten binnen digitaal document – en dossierbeheer. Je bent in staat om functionele behoeften om te zetten naar een goede architectuur, dit doe je door een technische analyse te maken. Daarnaast verwachten wij dat je met je collega’s en klanten discussieert over technische oplossingen om zo de beste oplossing op maat te kunnen leveren.
Binnen ons bedrijf hechten wij een grote waarde aan kennisdeling en individuele verbetering. Er worden regelmatig open podia gehouden waarbij collega’s laten zien waar ze mee bezig zijn. Dit kunnen nieuwe technologieën of methodieken zijn maar ook iets heel anders. Omdat we bij veel verschillende klanten aanwezig zijn is het werk altijd divers. Denk bijvoorbeeld aan TDD, DevOps maar ook dingen als Java.

Gevraagd wordt

• Diploma informatica (Bachelor of Master) of gelijkwaardig door ervaring
• Ervaring met Java, .Net, Javascript & HTML
• Beheersen van de Engelse en Nederlandse taal
• Hand on ervaring met Documentum of Captiva
• Ervaring met Alfresco, Kofax, Filenet of OpenText
• Ervaring met Agile of DevOps

Geboden wordt

Een uitdagende functie in een dynamisch internationaal bedrijf, prima arbeidsvoorwaarden en alle ruimte om je verder te ontwikkelen.
• Een specifiek opleidingspakket op maat van jou samengesteld en ruimte voor het halen van certificaten.
• Een aangename werkomgeving met jonge, toffe en professionele collega's waar je kunt op rekenen.
• State-of-the art ontwikkelingsplatformen en een snelle laptop. (Windows of Mac)
• Een aantrekkelijk salaris overeenstemmend met je ervaring.

Bedrijfsprofiel

AMPLEXOR – “Embrace the future“, is een bedrijf dat vooruitkijkt en op die manier met gerichte producten en diensten wereldwijd de drijvende kracht is achter het succes van hun klanten. AMPLEXOR is afgeleid van het Latijnse werkwoord “omarmen” en geeft de visie en de aanpak van het bedrijf goed weer, welke wordt uitgedragen in 22 landen, 40 vestigingen en door meer dan 1800 werknemers.
Het bedrijf omarmt hun klanten en helpt hen efficiënter te werken, hun processen te optimaliseren, hun time-to-market te verkorten, hun kwaliteit te garanderen en compliance te waarborgen.
De gebruiksklare oplossingen ondersteunen kernprocessen voor verschillende sectoren en omvatten consultancy, softwaretechnologie en innovatie, systeemintegratie en taal- & content managementdiensten.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Amplexor ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Web Developer bij Amplexor.