ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Werkvoorbereider

Over de vacature

Functieomschrijving

Je hebt een HBO - diploma. Je hebt een opleiding gedaan bij voorkeur in de richting Techniek, of vergelijkbaar. Je hebt ervaring als werkvoorbereider.Je hebt praktische en theoretische kennis van de wegenbouw.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Wat leer je verder in deze functie? Je doet meer kennis op van het onderhoud van snelwegen.Je doet ervaring op met prestatiecontracten en kwaliteitsborging.Je woont in de omgeving van Buren, Utrecht, Nieuwegein, Veenendaal en Nijmegen.

Functie-eisen

Je werkt 't liefst met talentvolle collega's, waar je ook mee kan lachen.Je ziet de verbanden en volgt de hoofdlijn.Je bent een perfectionist.Je werkt doelgericht.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.700 tot Euro 3.900 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Werkvoorbereider Buren Wegenbouw ga je het volgende doen: Je bent werkzaam op de afdeling Onderhoud als Werkvoorbereider.Je hebt een breed werkgebied, zo spelen:Controle an afstemming van de administratie van o.a. storingen en claims.Het maken van werkorders.Offerte traject administreren.Vergunningsproces uitvoeren.Maken van een planning.Belangrijke elementen bij deze functie zijn:Maken werkorders.Maken werkplanning.Controleren en afstemmen.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij zijn een verrassend veelzijdige onderneming die civiele projecten uitvoert voor Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten, Haven- en Waterschappen. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een moderne onderneming met meerdere vestigingen. Korte lijnen in de organisatie en betrokken medewerkers met een voortdurend streven naar kwaliteit, maken het mogelijk om in te spelen op veranderingen. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Werkvoorbereider, die past in deze rol. Vergelijkbare vacatures