ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Werkvoorbereider

Over de vacature

Functieomschrijving

Je hebt een MBO niveau 4- of HBO - diploma. Je hebt een opleiding gedaan bij voorkeur in de richting Techniek, of vergelijkbaar. Drie jaar werkervaring in soortgelijke functie.Ervaring met het maken van calculaties en het lezen van tekeningen. Cursus richting calculatie en opstellen van offertes (RAW, UAV) of bereid deze te volgen. Kennis van ondergrondse infra (kabels en leidingen).Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Wat leer je verder in deze functie? De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.Je woont in de omgeving van Alphen aan Den Rijn, Alphen aan Den Rijn, Gouda, Zoetermeer en Leiden.

Functie-eisen

Je pakt aan en bent flexibel.Je houdt van een veranderende omgeving.Je bent een perfectionist.Je bent servicegericht.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.500 tot Euro 3.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Werkvoorbereider Techniek Alphen aan Den Rijn Werkvoorbereider ga je het volgende doen: Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, calculeren en uitwerken van projecten voor het aanleggen van gas, water en elektra. Verzorgen van calculaties en detail engineering. Zorg dragen voor de technische werkvoorbereiding zoals materiaalinkoop.Vergelijkbare vacatures