ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Werkvoorbereider Afbouw Junior

Over de vacature

Ben je een startende of ervaren werkvoorbereider en zoek je een uitdagende baan? Schroom dan niet om te solliciteren naar de functie van (Junior) Werkvoorbereider Afbouw. Deze vacature staat open bij één van onze opdrachtgevers.
Als (junior) werkvoorbereider biedt je ondersteuning aan de projectleider. Jij zorgt ervoor dat hij goed beslagen ten ijs komt bij klanten, zodat een project goed wordt opgeleverd en volgens planning wordt uitgevoerd. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de voorbereidende werkzaamheden. Denk daarbij aan het plannen van werkzaamheden, het beoordelen en opvragen van offertes of het maken van budgetten en kostprijscalculaties. Daarnaast overleg je met leveranciers, werk je gezondheids- en veiligheidsplannen uit en breng je verbeteringen aan producten aan. In deze gevarieerde en veelzijdige baan ben je dus een schakel tussen projectleider en leveranciers.
De vacature staat open bij een bedrijf dat is gespecialiseerd in het inrichten en afbouwen van kantoren, tandartspraktijken en gezondheidscentra.

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau:
  • Enkele jaren ervaring als werkvoorbereider:
  • Je bent nauwkeurig en kunt met verschillende computerprogramma's te werken.


Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende baan als werkvoorbereider bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in de inrichting en afbouw van gezondheidscentra en tandartspraktijken.
  • Salaris wordt tussen jou en het bedrijf afgestemd, je krijgt namelijk direct een contract bij dit bedrijf.
  • Na gebleken geschiktheid ontvang je uiteraard een vaste contract.
  • Je krijgt de mogelijkheid om door te groeien naar medioriteit of senioriteit en je kunt je technische kennis verdiepen.

Bekijk vacature of solliciteer