ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Wij zoeken een schoonmaker!

Over de vacature

Vacature omschrijving

Wij zijn CCS. Wij zijn een toonaangevend schoonmaakbedrijf in Europa en zijn er trots op schoonmaakdiensten te leveren aan één van Nederlands mooiste en bekendste warenhuizen: de Bijenkorf in Amstelveen. Nu hebben we u nodig om ons reinigingsteam te versterken! Wij zijn op zoek naar parttime schoonmakers die een belangrijke rol gaan spelen bij het leveren van uitstekende service aan onze klant.

U komt als schoonmaker te werken in een ervaren en zeer gemotiveerd team om de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, voornamelijk het reinigen van sanitaire voorzieningen, maar ook van verkoopruimtes, inrichting, trappenhuizen, liften en nog veel meer.

 

Als u graag lekker aan het werk gaat, als u écht klantgericht bent en over een gezonde portie persoonlijk verantwoordelijkheidsgevoel beschikt, dan zijn wij op zoek naar u! Wij bieden een parttime baan, voor 5 uur per week, van woensdag tot en met zondag van 15:00 tot 16:00, en natuurlijk betalen wij eerlijk en conform de cao € 10,83 per uur.

 

Bent u geïnteresseerd?Stuur ons uw CV en motivatie of bel ons op 023 8080 256. We kijken ernaar uit u in ons team te verwelkomen!

 

Let op:om in aanmerking te komen voor deze functie is een VOG verplicht. Daarnaast spreekt u vloeiend Nederlands of Engels.

Solliciteer direct