ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Wordt jij onze nieuwe collega projectleider?

Over de vacature

Functieomschrijving

Ben jij een beginnend projectleider en op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Dan komen wij graag met jou in gesprek. Wij zijn VanMeijel en helpen bouwbedrijven hun organisaties efficiënter en effectiever te maken met behulp van ICT oplossingen. Voor je het dus weet ben je binnenkort verantwoordelijk voor een aantal klantprojecten om deze met succes af te ronden samen met je collega’s!                                                                                                                                                        

Een project beginnen kan iedereen, een project succesvol opleveren maar weinigen

 

Als aanstaande collega breng jij dit mee:

- minimaal afgeronde HBO opleiding (bedrijfskundige Informatica of een bouwachtergrond is een pré)

- IPMA-D of recent Prince II is een pré

- je hebt reeds 1 á 2 jaar ervaring als projectleider

- ervaring met het opstellen van de complete project documentatie

- je kunt goed luisteren, bent gewend om te communiceren op verschillende niveau’s (helpdesk, directie zowel intern als extern)

- je draait je hand niet om voor uitdagende klussen

- je werkt gestructureerd, planmatig, durft beslissingen te nemen en vindt het een uitdaging om je teamleden te sturen, leiden en te motiveren

- je levert graag je bijdrage aan onze lerende organisatie, we willen steeds beter worden met elkaar

 

Wij bieden?

Wij zijn een organisatie waar je je eigen succes kunt bepalen. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te doen waar je goed in bent. Je kunt vanuit deze functie uiteindelijk doorgroeien naar de functie van projectmanager.

 

Ben je enthousiast geworden, solliciteer en wordt onze collega!

T: 0527 - 61 47 67. Voor vragen over deze mooie functie kun je gerust contact opnemen via ons algemene nummer met Edwin den Ouden.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De sluitingsdatum is maandag 9 mei 2016

Bedrijfsprofiel

Van Meijel

Onder het motto “Bouwen kan Simpeler” zijn wij continue actief met het ontwikkelen van IT toepassingen voor de bouw. Grote en middelgrote bouworganisaties in de Infra en B&U maken gebruik van onze oplossingen. Onze uitdaging is om onze IT oplossingen ondanks de complexiteit, laagdrempelig en intuïtief te maken zodat gebruikers met veel plezier hiervan gebruik maken.

 

De organisatie

De markt waarop wij ons richten is traditioneel, maar ook dynamisch. Dat gecombineerd  met de snel ontwikkelende ICT-mogelijkheden vraagt om een organisatie die zich continue blijft ontwikkelen en blijft leren. Wij zijn een kennis intensief bedrijf en hebben ervoor gekozen om het werk over te laten aan teams met een hoge mate van autonomie binnen duidelijke resultaat verantwoordelijkheden. Voor de medewerkers betekent dit autonomie, zinvol werken en blijven doorontwikkelen.