ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

YoungCapital zoekt recruitment talent op het hoofdkantoor in Hoofddorp!

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Ga jij altijd voor de juiste match en wil je dagelijks in contact staan met enthousiaste young professionals? Denk jij out-of-the-box en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als recruiter? Voor diverse teams op ons gloednieuwe hoofdkantoor in Hoofddorp willen we kennismaken met aanstormend nieuw talent. Ben jij van nature commercieel ingesteld, een held in relatiebeheer en weet jij als geen ander talent te herkennen? Ben jij een doener, stressbestendig en enthousiast? Maak dan je interesse kenbaar en solliciteer!

  Wat ga je doen?

  Als recruiter bij YoungCapital & YoungCapital Professionals op ons gloednieuwe hoofdkantoor in Hoofddorp ben jij verantwoordelijk voor het werven van top kandidaten voor onze grote landelijke klanten, MKB-bedrijven of onze innovatieve traineeships. Verder ben je als recruiter een master in het stellen van prioriteiten, assertief en altijd op zoek naar de juiste match. Kortom: elk gesprek en dus dag is anders!

  Jouw uitdagingen in deze functie:

  • Je werft en selecteert kandidaten binnen de gestelde deadlines via social media, onze database en jouw eigen netwerk; 
  • Je voert selectiegesprekken met de door jou geselecteerde kandidaten.
  • Je stelt pakkende vacatureteksten op.
  • Je hebt dagelijks contact met jouw eigen stakeholders; van klanten tot collega's! 

  Wat wij bieden:

  • Een zeer goed fundament voor jouw carrière.
  • Een zelfstandige functie binnen een professioneel team.
  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket zoals reiskostenvergoeding, gunstige pensioenregeling, 25 vakantiedagen, 6,5 ADV dagen en diverse incentive programma’s: van tripjes met al je collega's tot cadeaubonnen en afdelingsuitjes.
  • Ruime opleidingsmogelijkheden via de YoungCapital University en trainingen.
  • Werken met de leukste collega’s op ons gloednieuwe hoofdkantoor met een eigen gym en vooral heel veel werkplezier!

  Wat wij vragen:

  • Minimaal afgeronde hbo-opleiding
  • Een echte doener met een initiatief;
  • Je bent stressbestendig, gewend om met korte harde deadlines te werken en kan je daarin flexibel opstellen;
  • Je bent sociaal vaardig; je bent goed in staat om met alle lagen van een organisatie te schakelen;
  • Jouw empathische skills zijn niet te overtreffen; je weet je in ieder gesprek goed aan te passen aan jouw gesprekspartner;
  • Je bent assertief, je hebt lef en bent eager om altijd het beste eindresultaat neer te zetten, de BESTE MATCH!
  • Je werft out-of-the-box en weet op een innovatieve manier talent aan je te binden

  Wie zijn wij?!

  YoungCapital is onze playground, vol snelheid, adrenaline en uitdaging. Hier kunnen we onze energie kwijt. Wij helpen jongeren hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren.  Ga je bij ons aan de slag? Dan werk jij samen met collega’s van gemiddeld 28 jaar die eindeloze energie en een frisse kijk op de wereld hebben. Maar is het dan all work and no play? Zeker niet! Want plezier op het werk vinden we net zo belangrijk. Van leuke uitjes tot vrijmibo’s en ons eigen festival. Yes, we like to party. Vergeten we bijna je ontwikkeling. Want ook hier besteden we veel aandacht aan. Met trainingen via de YoungCapital University, bijvoorbeeld.

  Benieuwd waar YoungCapital nog meer voor staat? En waarom we als zevende op de lijst van Best Beoordeelde Werkgever 2018 staan? Bekijk dan www.youngcapital.nl/over-yc/werken-bij

  Solliciteren

  Interesse in deze uitdagende baan als Recruiter?

  Solliciteer dan direct online via de sollicitatiebutton of e-mail je cv en motivatie naar Madelon Blokker via – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –.

  Lijkt het jou leuk om je sollicitatie toe te lichting met een video? Stuur dan, naast jouw schriftelijke motivatie, een korte videomotivatie van maximaal 1 minuut naar Madelon Blokker op het nummer 06-53 42 74 78 en vertel waarom jij perfect bent voor deze baan! De videomotivatie is alleen bedoeld als een leuke aanvulling op jouw online sollicitatie.


  Bekijk vacature of solliciteer