ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

adviseur commerciële opleidingsmarkt

Over de vacature

Functieomschrijving

Wie zoeken wij

Ben jij bekend met de opleidingsmarkt of heb je grote interesse hierin? Heb je gevoel voor commercie, kan je onderhandelen met leveranciers en opdrachtgevers? Ben je op zoek naar een stepping stone, en heb je gevoel voor commercie, dan is dit de vacature voor jou!

Als medewerker leveranciersmanagement ben je verantwoordelijk voor de zichtbaarheid en bereikbaarheid van onze opleidingen in de leerportalen van onze opdrachtgevers. Je onderhoudt  contacten met onze opleidingspartners,  zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van opleidingen. Je monitort de kwaliteit van onze opleidingspartners en ondersteunt bij het opstellen van de leveranciersmanagement rapportages voor opdrachtgevers. Ook help je bij het organiseren van ons jaarlijkse opleidingspartner evenement en ben je hulplijn bij vragen vanuit de leveranciers bij bijv. invoerproblemen, etc.. 

Functie-eisen

Wat heb jij in huis

·         Je hebt een HBO niveau met kennis van of affiniteit met leren en de opleidingsmarkt.

·         Je hebt ervaring met projectmatig werken.

·         Je bent klantvriendelijk, communicatief vaardig en hebt commercieel inzicht.

·         Je hebt een goed analytisch en probleemoplossend vermogen.

·         Je bent flexibel en stressbestendig.

·         Je hebt affiniteit met de opleidingsmarkt en met ICT systemen

 

Wat wij bieden

We bieden een leuke en afwisselende functie waarin je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij hebben een informele cultuur. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb je interesse?

Wij bieden je meer dan alleen een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. We hebben een informele en leuke bedrijfscultuur, waarin verschillende generaties, interesses en expertises vertegenwoordigd zijn.  We zijn een ambitieus bedrijf. We zijn een topspeler, omdat we aan de wieg staan van innovaties en zo de toekomst van ons vak mede vormgeven.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Er wordt samen met jou gekeken naar de ontwikkeling van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. We vinden het ook belangrijk dat je vakbeurzen en evenementen kunt bezoeken. 

Bedrijfsprofiel

Conclusion Learning Centers (CLC) is gespecialiseerd in het ondersteunen van opdrachtgevers bij het optimaliseren van opleidingsprocessen. Conclusion Learning Centers neemt hierbij processen uit handen op het gebied van inkoop, administratie, logistiek en opleidingsadvies. Wij zijn een groeiende organisatie en volop in ontwikkeling, waarbij je in een jong en dynamisch team aan de slag gaat. - op de 16e verdieping van het Conclusion gebouw - ligt de Utrecht aan je voeten en onze skybar boven je hoofd. Onze klanten komen uit diverse branches. Voorbeelden zijn Eneco, de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, diverse ministeries en de Randstad Groep.

Altijd al willen werken bij een bedrijf waar opleidingen het hart vormt? Dan is dit je kans! Wij zoeken versterking in de vorm van een