ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

commercieel medewerker sales

Over de vacature

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar commerciele natuurtalenten!

Functie-eisen

Met jouw persoonlijke pitch en creativiteit zorg jij dat je zoveel mogelijk afspraken maakt voor de accountmanagers van de klanten. De prospects die je gaat bellen zijn bedrijven die zich in het hogere B2B segment bevinden denkend aan de branches: accountancy, advocatuur, ict, software. Je werkt niet vanuit een standaard script, het is dus belangrijk dat je van nature creatief bent en kunt levelen, want daarmee scoor je de meeste afspraken. Je werkt vanuit een eigen werkplek met een volwaardig bureau. Ervaring is niet vereist. De klant is op zoek naar kandidaten die willen scoren en de beste willen zijn. Je presteert onder druk en zorgt ervoor dat je elke week de minimale targets behaald. Per gemaakt afspraak ontvang je een bonus. Er zit geen maximum aan. Onze klant biedt een baan voor minimaal 3 dagen in de week. Een volle werkweek is 36 uur. De klant vindt het belangrijk dat je bezit over HBO werk en denk niveau. Het is geen probleem als je je HBO studie niet afgerond hebt, kandidaten die een propedeuse hebben of een tijd een HBO opleiding gevolgd hebben komen ook in aanmerking. Je krijgt aan het begin een paar dagen een intensieve training en daarna kun je altijd terugvallen op een coach die je kant helpen om steeds meer te scoren. Dit is een bedrijf waarin je jouw commerciele natuurtalent zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel

Convins Teleservice is werkzaam vanuit vestigingen Apeldoorn en Düsseldorf . Ons team bestaat uit ervaren professionals. Ons onderscheidend vermogen ligt onder andere in ons beloningsmodel en:
  • wij werken met vast en ervaren personeel, dus geen studenten
  • wij werken met open werkplekken en geen ``callcenterplekken``
  • wij werken op basis van proposities en geen belscripten*
  • Onze ervaring leert dat beslissers graag medewerking verlenen aan telefonische acquisitie, mits zij overtuigd zijn dat de gesprekspartner beschikt over voldoende kennis ten aanzien van de bedrijfsprocessen. Men verlangt een inhoudelijk gesprek op niveau, waarbij tweerichtingsverkeer van belang is. Daarom worden onze mensen getraind in het voeren van open gesprekken zonder script.

Aanbod

Een bedrijf waar je jouw commerciele talenten kunt ontwikkelen en veel bonussen kunt verdienen.