ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

medewerker planning en performance/ uitvalbehandelaar

Over de vacature

Functieomschrijving

Je analyseert de uitval van ingeplande opdrachten; daar waar nodig plan je ook dagelijks de aangeboden opdrachten; Je zorgt voor efficiënte benutting van medewerkers; Je bespreekt afwijkingen met je supervisor; Je stuurt de monteurs actief op het realiseren van performance items (bijv. kwaliteit/productiviteit); Je denkt mee over procesverbeteringen en draagt oplossingen aan bij je supervisor.

Functie-eisen

MBO+ of HBO diploma; recente relevante ervaring in een soortgelijke functie; aantoonbare affiniteit met techniek; Goede beheersing van MSoffice; Profiel: duizenpoot; Stressbestendig (hectische baan); snel kunnen oppakken; snel kunnen schakelen; proactief; goed kunnen organiseren, communicatief vaardig.

Bedrijfsprofiel

KPN, een toonaangevend telecom merk dat je vast al kent. Maar wist je ook dat het de grootste telecom- en ICT-dienstverlener van ons land is? KPN is de verbindende factor die persoonlijke contacten mogelijk maakt. Met een breed scala aan producten, merken en diensten voorziet KPN een groot aantal diverse klantgroepen – ook in het buitenland! Van prepaid bellen in de VS tot clouddiensten en interactieve HD-televisie in Nederland. Kortom, een heel gaaf bedrijf met een wereldwijd bereik. Communicatie wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Daar speelt KPN op in en is daardoor een toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland. KPN biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Het portfolio aan kwaliteitsproducten van KPN is groot. Kortom: wanneer je bij KPN werkt, maak je deel uit van een bijzondere organisatie met een lange historie.

Aanbod

Een fultime functie voor de duur van een aantal maanden.